- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Kaptam ajándékba egy Svájci haveromtól egy tabeletet, de nem tudom használni, mert gyárilag sincs benne magyar nyelv.
A tablet neve:
MPQC 1020
10.1" internet tablet
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg ehhez van valami magyarosítás, vagy esetleg valami új softver vagy bármi megoldás, hogy magyar nyelvű legyen?
Mivel full analfabéta vagyok ezért olyan megoldások érdekelnének, hogy hova vigyem el ahol tudnak ebben segíteni?
Természetesen megfizetem.
Előre is hálás köszönet mindenkinek aki tud segíteni. -
Ice-ozsé
tag
válasz
Simba86 #42354 üzenetére
Azért zártam ki, mert nem igazán tudom, hogy mennyire megbízható, egy soha nem hallott illetve kitalált márkanév.
Arról nem is beszélve, hogy a klon dolgok eléggé tréfásak nekik, például a Samsung galaxy S2, S3, S4, telefonok a maga 4.2.9 androiddala tudásáról, a képnek a minőségéről, és millió más dolgairól nem is beszélve.
Rendelést, meg inkább nélkülözném, ha itthon is lehet kapni esetleg egy már más által megrendelt készüléket.
De ha te esetleg tudsz olyat ami jó lehet és Kínai akkor érdekelhet, mert tablet lévén szó lehet, hogy mások mint a telefonnál. -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Van egy Vodafone Smart Tab 7-em amit vagy el fogok cserélni, vagy eladom.
Az ok az annyi, hogy egy kisebbet szeretnék, mármint kijelzőt illetően.
Olyan 5 col körülire gondoltam, ami minimum tudásban annyit bír mint az enyém, természetesen ha jobb akkor jobban is érdekel.Ami fontos:
- 3G legyen, tehát SIM-et lehessen beletenni, (telefonálni nem kell hogy tudjon).
- filmnézésre és egyéb nettes dolgokra használnám, tehát minimum HD lejátszást tudjon.
- Az akkumulátor is fontos lenne, bár tudom, hogy ezek nem igazán jó egyiknél sem, mert mindenki jobbra vágyik.
- Neve sincs koppintott "Kinai" clon..... tabok nem érdeklenek.Árban olyan 30-40k körüli összeg lenne megfelelő.
Várom mindenkinek a véleményét tanácsát, itt vagy privát levélben is, mert kezdő vagyok a dologban és tanácstalan.
köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest