- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
KubanitoS #60752 üzenetére
Sajna ez WiFi-only!
Cidalain: köszi, nézelődök tovább. Lehet a Lenovo lesz belőle, bár az már 50 eFt. Persze, nyilván nem olcsó az iPad, de valljuk be, a minőségi Android-vasak sem olcsóak, sőt, mondhatni ugyanott vannak árban. Pláne, hogy iPad Mini már van 80 eFt körül is. Nem egyszerű ez.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tjb007 #60746 üzenetére
És ha esetleg kitolható az ár 45 eFt-ra, akkor van valami jobb alternatíva?
Voltam MM-ban, kb. siralmas a helyzet ebben az árkategóriában is. Szar, lim-lom 1024x600-as felbontású, WiFi-only vasak 20-50 eFt-ig mindenfelé. Volt tán egy Samsung Tab 3 (vagy 4) 45 eFt-ért, ami csak WiFi-s (tehát kilőve), az 1280x800-as volt, viszont a kijelző baromi furcsa volt - ovális sávok osztották a képernyőt szelvényekre, mint egy fűtőszál.
Komolyan ennyire nem lehet játékra is alkalmas tabletet venni 40-45 eFt-ból? Azt hittem, az egyik fő érv az Androidos platformok mellett az olcsóságuk. Nade a használhatatlanság és dzsunkaizmus árán? Nem véletlen döntöttem anno is az iPad mellett, azt hittem, már jobb a helyzet.Egyébként a Wayteq-re élből azt mondták, hogy örüljek is, hogy nincs, mert amíg volt is sorra vitték vissza a népek. Szóval esetleg valami más tipp?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tjb007 #60742 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Az ár fix, ahogy a 3G is, mert akinek lesz, ott nincs WiFi-router és a telefonnal kiosztás sem jó megoldás. A 8" nem akadály, csak 7"-nál kisebb ne legyen!
Legdurvább esetben a felbontás lehet 1024x600, de a WXGA-nak jobban örülnék azért.
Ilyen feltételek mellett melyikkel nyúlna a legkevésbé mellé az ember?
Bocs, Android-platformhoz teljesen sügér vagyok, iPad-user vagyok negyedik éve.
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Mondjatok legyetek kedvesek max. 40 eFt-ig Android-os tabletet, ami:
- 7"-os
- WiFi + 3G-s
- felbontása minimum 1280x720 pixel
- hardveresen kellően erős (gyereknek kell majd, játékra), stabil
- általánosságban elérhető itthon, boltban, garanciával (legfőképp pl. Media Markt)Mi lehet a célra legmegfelelőbb most?
Köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Mondjatok legyetek kedvesek max. 30-35 eFt-ig Android-os tabletet, ami:
- 7"-os
- WiFi + 3G-s
- felbontása minimum 1280x720 pixel
- hardveresen kellően erős (gyereknek kell majd, játékra)
- általánosságban elérhető itthon, boltban, garanciával.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest