Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerka14
csendes tag
Hamarosan új Nexus 7
-
cerka14
csendes tag
Egy "kis" gyenge vacak , csak majd győzzed megfizetni
-
cerka14
csendes tag
válasz
Keresztapper #33639 üzenetére
Üdv. Fel akarom rakni a CyanogenMod 10.1-et a Zt C93-asomra. De az instrukciók sokaságában elvesztem. Már nem tudom mit hova másoljak mit mire ... kis segítséget esetleg kérhetek e hogy mit hova másoljak
Unrar the "common" rar file and put "zt-update" folder to the root of a microsd.
* Put rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip) and gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) files inside internal or external sdcard.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL+ and POWER. Press VOL+ to confirm and you'll boot to CWM recovery.
* If this is your first install flash this file that will format /system, /data and /cache partitions and from "Wipe" menu erase "Android secure".
* Flash rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip), gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) and, if you're using a different device, the required compatibility zip.
* Now select "Reboot system now".
* Enjoy CyanogenMod 10.1! -
cerka14
csendes tag
Üdv. A mai napon vettem egy ZT (zenithink) C93-as 10,1-es tabletet. A problémám az , hogy frissítettem a rendszert jellybeanre a hivatalos oldalukról. Mert az ICS vmiért az én wifimet nem látta. Megvolt a frissítés. Minden tökéletes. DE . Amikor lezárt a kicsike , egyszer csak újraindult. És ez megy folyamatosan ha lezárom. Ha nyomorászom akkor megy szépen. De ha leteszem és lezárom vagy autó lezárja magát akkor pár másodpercen belül fogja és újra indul. Mit tegyek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest