- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Mi az, amit ajánlanátok és ami már elérhető árban van? gondolok itt olyanra, ami 100e alatt tartja az árát. Egyáltalán van ilyen?
-
umfrider
senior tag
Igazság, az hogy sajnos ez a valóság. Ugyan úgy, mint a Nokia, vagy a Samsung és a megannyi gyártó, szarja a telefonokat, míg az Apple 2-3 évente csinál egyet és pont.
Ugyan ez a téma a Tablet PC-nél is. Lesz sok fajta, de minőségi csak 1-2 db.
Nekem természetesen nem ér ennyit, nem is adnék rá ennyi pénz, az már más kérdés, hogy van 1 a családbanAz olcsó kínait sem venném meg, természetesen megtetszett, mert "vonzó" az ára és jó a design. Véleményem az, hogy nem sok értelem van ezen táblagépeknek... Főként azoknak, amik nem Win vagy Mac oprendszeresek. Jó csodálni ezeket a kütyüket, de szerintem többre megy az ember egy érintős netbookkal, vagy laptoppal. De ha még sima, az se baj. Sőt.
Ez a hátránya az iPad-nak is, hogy se USB, se hálózati kártya csatlakozó. Sem office, se semmi. Internet + apps + eBook.
de ettől eltekintve tetszik (: Van ilyen is -
umfrider
senior tag
Hogy őszinte legyek én nem vagyok elájulva az iPad-től.
Furcsa számomra az is, hogy nincs rajta sem USB, sem HDMI csatoló. De még GPS sincs benne. A privát véleményem, hogy nem éri meg az árát.Ellenben ez a kínai "szerzemény" kő kemény 30e forinttal szerintem jobban megéri azt, amit tud. Természetesen beszélek itt az Androidról, a csatlakozóiról. nyilván nem minőség. Nem fogom megvásárolni, csak tapogatózom.
Az én tetszésemet nagyon elnyerte az android, az már egy dolog, hogy a Legendem szoftverfrissítésére is hónapok óta várok, mert valamiért nem jön a 2.2, de ez mellékes.Én úgy gondolom, hogy az Apple cuccok azoknak valók, akik tényleg villogni akarnak velük, illetve nem tudják, hogy mit vesznek, vagy pedig annyi pénzük van, hogy... nekem is adhatnák. Természetesen tisztelet a kivételnek.
-
umfrider
senior tag
Természetesen ezt értem, nem is szeretnék vitázni ezen ténnyel.
Tehát, esetlegesen vélemény?
Kb 2 hete találtam erről egy tesztet, de sajnos már nem tudom, hogy melyik oldalon
Google barátom sem tud túl sokat segíteni, úgy sem találom.
És természetesen én, hülye, elfelejtettem elmenteni... -
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
sziasztok!
Mi a véleményetek erről a tábláról? Számomra az ára is nagyon kecsegtető, vajon elég neki ez a processzor?
Valójában iPad viszonylatában kérdezem. Sajnos konkrétan erről a moddelről nem találtam külön iPad összehasonlítást, aminek örülnék. kifejezetten a fényképesnek. Van a családban iPad, de szerintem *rva drága.
Köszi, Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest