-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én ezt a Vodafone Smart tab N8 at akarom egy erősebbre cserélni mert konkrétan kuka az egész teljesítmény meg youtube videót is alig enged sokat szenved a böngésző megnyitásával is. Mi ajánlott 50 ezerig kb?+- 5 ezer. Két játékot ha akarás mentesen elvisz (skyforce és gardenscape) az tökéletes lenne nekem, nem antutuzas a cél.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Jelenleg van egy Vodafone Smart Tab N8 as tabletem és az egyik játék amivel szeretek rajta játszani az a gardenscape viszont nagyon akadozik rajta, a rendszer is elég lassan fut, mitől lehet? A gyenge CPU vagy a gyenge grafikus gyorsito? Esetleg milyent lenne érdemes venni amin az adott alkalmazás gond nélkül futna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest