Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Androidos tabletet vásárolnék. Munkához kell, elsősorban a céges alkalmazás futtatásához, továbbá sok navigálás és térképes appok futtatása (fuvarozásról van szó), kis böngészés. Fontos hogy 4G képes legyen, és a mérete miatt a 8 coll körül lenne a legkényelmesebb, de ha nincs akkor jó lesz a 10-es is.
Ami még nagyon fontos hogy a következő legalább 3-4 évben nem akarom cserélni, időtálló tablet kéne, emiatt az Android 7-tel és 2 giga rammal szerelt modelleket kevésnek érzem, szerintem azok 3-4 év múlva már akadozni fognak, esetleg a régi Androidon már addigra nem fognak futni bizonyos appok, és az nem jó.
A multimédiás képességek és az akku kapacitás nem számítanak.Árban 60-80 ezer Ft közé lőttem be a keretet, de ha megéri és van értelme maximum 100-ig el tudok menni, de nyilván ha van olcsóbban ami tudja a fentieket az bőven jó
Néztem a Lenovo Tab 4-et, mert abból van 8 colos is, de csak Android 7-tel van szerelve és nem találtam infót hogy jönnének-e rá frissítések.
Szimpatikus még a Huawei Mediapad T5 is és arról találtam híreket hogy érkezik rá majd az új EMUI 9.1.Tudnátok tanácsot adni, vannak esetleg más modellek, tippek amik teljesítik a fentieket?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest