Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
moboHEAD
csendes tag
Sziasztok,
Motorola Xoomhoz keresek USB OTG átalakítót, valami finom sd kártyát 32 GB (láttam Class 10-es Samu-t 10 körül), illetve külső kártyaolvasót is, remélve, hogy a kompakt fényképezőgépem SD kártyájáról el tudom menteni a képeket. Sajna a kicsi boltok webáruháza nem friss, egy helyen nem tudnám ezeket beszerezni ott.
Bp-n kellene, valahol az Árpád-híd környékén, ha személyes. Csak új, garos cucc érdekel.Előre is köszönöm a segítséget!
-
moboHEAD
csendes tag
Sziasztok,
Úgy érzem, szükségem lenne egy tabletre. Kevés az okostelcsim :-( Tudnátok segíteni?
Szükségleteim:
* 10" méret
* némi netezés, némi email (elég a wifi, nem kell 3G)
* doksik olvasása: pdf, ppt, excel, etc
* jegyzetelés (olvasás mellett, így multitasking), pl mindmapping, szöveges jegyzetek, "excel"-ezgetés, email, néha kézi rajzok is jók lennének
* filmek lejátszása (általános divix, nem akarom kirakni semmilyen kimeneten)
* sok-sok tárhely, mert rengeteg doksim, képem van (meg zeném, és videóm), és nem akarom ezeregy eszközön tárolgatni, meg szinkronizálni
* kényelmesen lehessen használni (úgy értem, ágyban és bkv-n utazva olvasni)Ami nem kell: 3G
Ami talán: GPSAmit eddig találtam, mellettük pro és kontra:
* Samu 10" wifi (vagy 8.9): pro: könnyű, és remek cuccnak tűnik, contra: memória
Kérdés: billentyűt meg lehet okosan ezekhez oldani (tokban?)
* Asus Slider: pro: bill, bővíthető memória, erős hardware, contra: nehéz
* Asus transformációk: hosszú üzemidő, bővíthető memória, bill, contra: drága, nehéz a hordozhatóság miattDe mindenre nyitott vagyok. Előre is köszi!
Üdv,
mH
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest