Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék karácsonyra venni tabletet.
Az lenne a kérdésem, hogy ha tudok szerezni új iPad Air 2-t (128GB) 115e forintért. (belső céges kedvezmény) ennek van-e értelmes androidos alternatívája? Vagy hasonló minőség olcsóbban vagy erősebb/jobb gép ilyen áron?
Vagy ez jó ajánlat és használjam ki?Mivel anyukámnak lesz, nagyon fontos szempont az is, hogy "jól nézzen ki". Szóval fehér/arany szín, minőségi anyaghasználat stb.
köszönöm szépen
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Nagyon nem követem a tableteket, viszont most szeretnék egyet, így kérlek segítsetek választani.
Ilyesmire gondoltam:
Elsősorban videozni szeretnék rajta + egy kicsi wifi internet. (kb 75% - 25%). Így az lenne a fontos, hogy minden videót jól vigyen, kezelje a duál hangos mozikat, külső-belső feliratot, ékezeteket stb. Illetve minél gördülékenyebb böngésző. Jó minőségű képernyő, minél nagyobb felbontással és erős akksi.
Nem kell gps, 3G, kamera stb. a mindenféle támogatás, meg "extra tartalmak", letölthető szirszarok szintén nem túlzottan érdekelnek.
A nook tablet nagyon szimpatikus egyébként, leszámítva, hogy a memóra 90%-a le van kötve saját célra. Szóval valami ilyesmire gondoltam. Ha lehet nem szívesen mennék 50-60ezer forint fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest