Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
b0bcat #27826 üzenetére
A tableteket úgy általánosságban.
@(#27830) laszlohu: nekem az érintője meg pozitív csalódás volt, a fóliát leszedve nagyon sokat javult.
A BP Voyagerrel kapcsolatban én sok rosszat láttam és az tapintásra és összeszerelésre is az a gagyi forma, de használni nem használtam.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Bármennyire is utálom őket, de a tulajdonomba került egy Navon Platinum Explorer tablet, ami egész jó minőségben teszi is a dolgát ahhoz képest, hogy milyen kategóriás. A lényeg, amit most szeretnék, hogy ajánljatok nekem legyetek kedvesek egy jól működő navigációs szoftvert hozzá, linknek külön örülnék, virágbolti természetesen jöhet privátban.
Van valami, amire érdemes figyelni vele kapcsolatban? Van olyan alkalmazás, amit jó, ha felpattintok rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest