Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82937 üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Teclast T60 plus táblagép
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest