-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Bandus99 #95478 üzenetére
Mitől ment tönkre a Pad5? Azért az nem olyan régi eszköz, hogy indokolt legyen a tönkrementele? Ez nem rettent el a márkától? Nekem az egyik fiókban lapul egy 2013-as első generációs iPad Air, a mai napig tudnám netezésre meg streamingre haszánlni, csak ott ugye már tényleg vérszegény a teljesítmény meg a memória...
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Bandus99 #88267 üzenetére
Én a Xiaomi Pad 5-öt javasolnám.
A notebookcheck review-kban mérik a fényességet is (475 nit vs 375):
https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Pad-5-Pro-Tablet-review-Fast-iPad-competitor-with-120-Hz.577354.0.html
500 körül már jónak számít, 600 körül van a csúcs. Ami még szintén elmarad a telefonokban látható 1000 környéki nitektól. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Bandus99 #88253 üzenetére
No ilyen infó nekem is jól jönne. Valamilyen alcatel tablet pont ugyanígy viselkedik. Ennek levehető a hátlapja és akku csatlakozót lehúztam, majd kis idő múlva visszaraktam, és szintén power/hangerő-le-fel nem igazán segített. Bekapcsolásakor megjelenik az Alcatel...... típusfelirat, majd onnantól mintha bevilágítás hibás lenne a kijelző, olyan szürkés akár több órán keresztül is innen nem lép tovább
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest