-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
Dinasti
üzenetére
Nekem is S7 edge van, de sztem olyan teljesítményt semmiből nem fogsz kipréselni tabban.
Ami esélyes az ugye a csúcs Samsung, Galaxy Tab S2 9.7, vagy a Sony Xperia Z4, de ugye egyik sem mai példány
Esetleg megvárod most a február végi barcelónai konferenciát, ahol bejelentik az remléhetőleg az új Samsung Galaxy Tab S3-at, és reméljük, hogy erős és gyors, és gyorsan ki is jön
Én is erre várok most, nekem is a teljesítmény dominálna...Viszont sosem feledd, hogy még ha ugyan azt a hardware-t is adják, amit a telóhoz, a képernyőd sokkal nagyobb lesz, és ha a felbontás sokkal jobban eltér, akkor ugye ugyan az a HW gyengébben fog szólni a nagyobb képernyő miatt.
Esetleg erős HW kisebb méretű kijelzőnél... De én maradok a 10" környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX