- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
nem kell nullázni, mehet a töltőre
gyakori teljesen lemerítés nem tesz jót neki, 20% alatt már ajánlott megetetni
feszültség ide vagy oda, a li-ion merülési és töltétsi technológia nem lineáris.
3 dolog árt az akkuknak: szélsőséges hőmérséklet, gyakori kikapcsolásig merítés és ha több mint 1 hónapig nincs használatban -
gabe_
őstag
Én általában 10-20% körül szoktam, de ha tudom, hogy kelleni fog, akkor néha rátöltök előtte, akármennyi is a töltöttség.
Nem árt neki, ha kikapcsolásig meríted, erre gondoltak a mérnökök. Amikor te már 1%-nak látod az akksit, és kikapcsol a telefon/tablet akkor valójában még van benne némi plusz. Ilyenkor azért szerintem ajánlott egy napon belül töltőre tenni.Az akksit alapvetően arra tervezték, hogy lemerüljön-feltöltsék, tehát érdemes töltés előtt minél jobban lemeríteni, ameddig a szoftver engedi. Így később éri el élettartama végét
-
tjb007
nagyúr
Ilyen paraméterekkel rendelkező tabletet itthon ennyiért nem kapsz.
Hogy Kínában mi a felhozatal majd a naprakészebb fórumtársak megmondják.(#47455) v_angelus
Mindkettő megfelelő lenne. A Prestigio sem lenne rossz választás, ennek ellenére én inkább az ASUS-t mondanám.
Az esély meg mindegyiknél megvan arra, hogy kifogsz egy hibás példányt, legyen szó bármelyik márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest