-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Corvin0716 #80814 üzenetére
Olyan szempontból lehet hasznos, hogy ezzel a tablettel lehet telefonálni is, akár kihangosítva. Egy tkom marathonos feltöltő kártyát mintha az isten is olyanoknak teremtette volna meg, akik keveset használják a mobil internetet, de néha kell nekik, illetve ad egy hívható telefonszámot, ha nagyon muszáj lehet használni, lehet hívni vagy erről telefonálni. Évi egyszer rátölt 5e pénzt az ember és annyi, vesz egy 3,5gb internet csomagot és nincs lejárati ideje az internetnek, mint a többi szolgáltatónál. A kártya legyen aktív, évi 1x 5e pénzt rá kell tölteni.
Persze az kérdés, hogy a felárat megéri-e? Én gyereknek adtam és már volt rá eset, hogy ezen hívtam, hogy hova is kevertek el. Legalább nem kell telefont vennem neki egy jó darabig, megteszi ez a tablet is. Kirándulásoknál is jól jöhet. mondjuk nekem telefonon is tkom marathon internet van, tehát minek osszam azt meg, inkább vettem még egy tkom marathon kártyát a tabletbe is. -
canniball
nagyúr
válasz
Corvin0716 #80814 üzenetére
Az "LTE" azt jelenti, hogy működik mobilnetről is. Hogy erre édesapádnak szüksége van-e azt nektek kell tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest