- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Brett001 #46186 üzenetére
Köszi a vélményt. Olyan szempontból sajnálattal hallom hogy másik 10"-os tabletük nincs a kínálatban most ilyen árban. Mondjuk nem vagyok köteles most azonnal vásárolni de jó lett volna.
Egyébként fent elírtam és Tab 3 8.0-át néztem nem 3.0-át. Az még a telefonomnál is kisebb lenne
-
burny
aktív tag
válasz
Brett001 #45457 üzenetére
Nekem a prestigio 7.85 quantomra ezt vettem karcolás ellen [link] és ujjlenyomatok ellen is nagyon hasznos, nem zsírosodik annyira, tapintása egy picit más, de nem zavaró. Az ujlenyomatok több napi használat után sem kell takarítani. Tehát van olyan fólia, de azt az összeget sokallom érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged