- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Boldika11 #30568 üzenetére
Ööö ... ennek a mondatnak amit írtál csak szerintem nincs semmi értelme?
1ébként arra akartam kilyukadni, h több érdemi tanácsot kaphatnál ha vennéd a fáradtságot, h leírd az igényedet:
-mire akarod használni?
-mekkora méretben gondolkozol?
-gps, 3g, bluetooth kell?
-kinti vagy itthoni beszerzés?
-mennyi a keret? -
tvamos
nagyúr
válasz
Boldika11 #30546 üzenetére
Ez a kerdes mar sokszor felmerult. Parszor ossze is kaptunk rajta. Keress ra!
Amugy, ha igy teszed fel a kerdest... Azt hiszem, neked megeri az iPadet venni!
(Gondolom, media fogyasztasra, olvasgatasra, levelezesre kell!)Szerintem azert nezd meg az uj Windows tableteket, azok kozott talalsz olyat, ami ugy hasznalhato, mint egy netbook, talan Silverlight is van, meg minden! (Es abszolut magas a frankosag faktor!
-
spiritex
veterán
válasz
Boldika11 #29581 üzenetére
Komolyra és higgadtra fordítva a szót, egy apple termék nem férfinak való. Nőknek, anyámasszony katonája formátumú, technikához nem nagyon konyító "férfiaknak". Olyannak való, aki tényleg nem ért a kütyükhöz, a velük való foglalkozáshoz és fejlesztgetéshez, egyre jobbá tételhez, ami utána következik. Aki megelégszik a megkockáztatom szép dizájnnal (bár a téglatest az mindig is csak egy téglatest marad...), jó anyaghasználattal, szép csomagolásban kapott, de rendkívül jól megmarketingelt, tévesen státusz-szimbólumnak tekintett, többnyire zárt és korlátolt, tudás tekintetében egyáltalán semmi extrát nem nyújtó cuccal. Van egy ismerősöm, találkoztam vele nemrég egy megnyitón, és tudjátok mi volt az első dolga, amikor odajött? Kivette a zsebéből ezt a téglát, és azt mondta, "iPhone!", "Ahhaaaa...", mondtam, majd hozzátettem "Ki nem szarja le!". Mekkora homályban vannak egyesek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged