- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
zoo8608 #26468 üzenetére
Szia
Ezen a fórumon van egy alapos leírás a rom frissítés menetéről az Allwinner A10/A13 alapú tabletekhez [link]. Csak a gépednek megfelelő romot kellene megtalálni. Én is szívok egy ilyen kínai tablettel. Leírom ide is a történetet hátha valaki nekem is tud segíteni.
Hozzám került egy mid gép amin nemtöltődőt be az Android. Tipusa: Mid 7" Android 4.0 -ás operációs rendszerrel 1.5 Ghz -es processzorral, 512mb rammal és 4 GB -os belső memóriával. Képek alapján igy néz ki [link] Szétszedve az alaplapon a szám A291-MID rev1.0 Egy programmal kiolvastam belőle amit lehetett Tipos: A10 Serial:20080411 Rom: 4.0.3IML74K20120502 test-keys. Ezt a rom verziót a Mid Moonse M713 tabhoz találtam. Fel is toltam rá, szépen el is indul de a képernyő eltolódik jobbra 1cm minden más jól működik. Próbáltam ennek a gépnek másik 2 romját de azoknál nem működik az érintő, és a kép elvan csúszva 1 cm jobbra. Ezek után rápróbáltam több romot is amit az Orosz Mid Moonse M713 fórumon linkeltek , de mindnél fenn áll a képernyő eltolódási hiba. 1 rom van aminél jó minden. A kép is a helyén van egérrel is jó és a rom is stabil, de ott az árintő fordítva működik. Ha a jobb sarkába bökök ball sarokba érzékel. Arra gondoltam hogy az érintő driver-ét valahogy ki kellene cserélni. Valaki tudna esetleg segiteni hogy ezt a műveletet hogyan lehetne megcsinálni. Hol található az android rendszerbe a driver? Mára már túlvágyok kb 20-25 romon. Hol a kijelző jó hol az érintő. Lassan elfogy a lehetőség. Úgy látszik valahogy csak össze kell hozni egy romot. Hihetetlen hogy ezek a kis Kínaiak össze szednek pár alkatrészt a sufniba hegesztenek egy romot rá aztán már megy is a piacra. Már pár napja keresek progit Windowsra amivel valahogy kilehetne csomizni a .img filét és kitudnám cserélni a nekem megfelelő driverokat de elég reménytelen. unyaffs on már túlvágyok kibont mappát az img-böl, de mind üres. Mennék xda ra csak nem túl erős az angol tudásom. Jo pár oldalt átnéztem a témába így kerültem ide is . Nem hiszem hogy egy drivert áttenni az egyik rombol a másikba komoly programozói tudás kell. Egy másik fórumon egy srác hasonló hibával küzdőt simán kicserélte és jó lett. Sajnos az a fórum pár hónapja totál halott priviben sem válaszolt az ember. Én már az img kicsomagolásánál elakadtam.
Itt egy jó kis program Androidos telefonhoz/tablethez elég sok mindenre jó infókat lehet kiolvasni belőle van terminál (adb) apk t lehet telepíteni és nem utolsó sorban Magyar a kezelő felület [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest