- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Igazad van. Ez a kis szösszenet is Téged igazol. A stílus maga az ember, és köszi de ebből nem kérek...
-
Zeki
nagyúr
Hidd el, már sokszor belefutottam abba amit írtál, és kívántál nekem.
Sőt, volt hogy már a cinizmus akkorára nőtt (pl xbox 360 topik), hogy inkább én segítettem a kérdezőnek.Ebben a topikban már párszor le lett írva, hogy - ajánlatok nekem 7"-os tabletet 20-ig, 25-ig, 30-ig, 40-ig, 50-ig.
A válasz is le lett írva párszor, pl hogy 20-ig jó szívvel semmit, felette meg wayteq,
És igazából az efeletti ársávokban is kb ugyanazok a márkák jönnek elő. Márkák, és nem matricázott "brandek".
De persze itt sem olvas soha senki vissza.
Így aztán nem csoda hogy van akinek tele lett a puttonya és visszafogta magát, mert unja 2 naponta ugyanazokat leírni.kelzsoca
Oké, köszi! -
Zeki
nagyúr
Nahát, pedig hidd el, őszintén beszéltem. 8"-ban 25-ért nincs olyan hogy nem igénytelen a hatás. És akkor még hardveresen sem túl jó.
Igen, kisebb méretben jobban vannak olcsóbbak, az a wayteq szinte mindig a belépős, de már normális kategóriában van emlegetve.
Mondhatni olcsó kategóriában csak az.
A wayteq is olyan "márka", mint a concorde, meg sok már hipermarketes márka, hogy van Kínában (pár)tucat tablet gyártó, és ők kimennek oda, és választanak, hogy melyiket kérik saját márkájukban legyártva.
Amíg Cube termékeket választanak, nagy baj nem lehet. De lehet hogy majd más gyártóktól is szereznek be tabletet. Ki tudja?
Nekem a Wayteq csak azért szimpatikus, mert a Xiaomi hazai hivatalos képviselete lettek, és azok bizony jó mobiltelefonok! -
Tin
veterán
kb 1 hónap múlva lesz elérhető, de németeknél már be van árazva, saturn-ban is 149 EUR. nálunk gondolom 50e forint körül nyit.
kb ugyanazt tudja, mint a nexus 7, de annál talán kicsit gyengébb, viszont van hátlapi kamera és microsd.
egyébként a 8GB-os refurbished nexus 7 elég jó vétel, és OTG kábellel tudsz rá pendrive-ot dugni.
-
laszlohu
addikt
Tessék :
[Nexus 7 8 GB]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest