- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- eGPU tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
gyvince #55468 üzenetére
öhm ha egy kis újdonságra vágysz próbáld ki az ipadet, viszont készülj rá,hogy lehet gyakran kell szervízbe járj vele, elég sok a gyári hibás és után is kijön néhány idegesítő hiba rajta.
gyári hibák: kijelző elszineződik ha kicsit erővel nyomod hátul(kb majdnem minden készüléknél), 50% hang felett kb rezonál az egész tab, illetve már mikor megveszed vagy később kijöhet rajta az úgynevezett pattogó hangot hallasz, mikor csak úgy random pattog az ipad(sokan vitatják hogy hw vagy sw probléma)
én visszakértem az árát, pedig vágytam rá, de az apple is átállt az olcsón csináljuk meg és basszunk át mindenkit stratégiára
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest