Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
dbocskai
üzenetére
Nem hullik el az Android 2 év után.
Az A7 sose volt csúcstablet, pláne a 3 GB rammal. (Telóról nem tudok nyilatkozni, sose volt Samu mobilom.) Azért ennek a tabnak egy böngészőt ma is el kéne vinnie szaggatásmentesen. Toljál neki egy factory resetet, aztán ha utána jó lesz, akkor nyertél újabb 1-2 évet, és 150-200 ropit...
Egy a lényeg: ne pakolgassátok tele semmire sem jó appokkal. A "gyereknek játékra" ne az legyen, hogy napi 3-4 új frincfrancot letölt a storeból kipróbálni -
bostone
addikt
válasz
dbocskai
üzenetére
Az air vagy a pro kávája vékonyabb.
@Bela56:
Ismerős a szituáció.
Tabletről filmet küldeni tv-re nem lehetetlen, de én inkább "kinyertem" a tartalmat és ráküldtem egy külső tárolóra vagy nasra. Sok tartalom esetén valóban időigényes.
Talán a legolcsóbb eldobható tab vagy mobil is tudja ezt a funkciót, ha nem vezetékes megoldás a cél. -
bostone
addikt
válasz
dbocskai
üzenetére
Az Apple a múlt héten emelt árat...
Ha valahol találsz iPad 9-et 130 körül, azt meg kell venni. 64-es alaptárhely, nem bővíthető, GPS modul csak a hálózatos példányokban.Realme, Nokia, Samsung belföldi forgalmazóktól 80-tól fölfelé. A Nokia és a Samsung valószínűleg kap támogatást. Samsungról tudok beszámolni, hogy legalább 5 évig biztonsági frissítések érkeznek.
Lenovo tabokat valamiért sosem kedveltem. Amelyik nálam járt nehézkesnek éreztem a szoftvert és a kijelző sem tetszett. Más igényeit kielégítheti.Ha a böngésző lassú, lehet egy másik böngésző segíthet megoldani a lassulást.
-
Somatom
veterán
válasz
dbocskai
üzenetére
Meglepne, ha a tabom nem menne el legalább 3 évet intenzív használattal. A kamionban szinte állandóan aktív a kijelző, megy rajta a forgalomfigyelő, a kamerafigyelő, meg az online rádió. Otthon pedig rá van dugva a tévére. Így netezek, filmezek és a tévécsatornákat is a tabról nézem. Nincs se laptop, se PC. Csak a teló, a tab, meg egy NAS. Eddig símán bírják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- RedMagic Astra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX