- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- BIOS frissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
laceszgamer #45734 üzenetére
"Adott egy Alcor Zest D740 és az a gond, hogy nem kapcsol be, bekapcsológomb benyomására csak bejön középen az üres töltöttséget jelző üres elem szimbólum és ennyi, viszont ha felteszem töltőre nem vesz fel semmi töltést."
Remélem még nem késtem el, tegnap nem voltam gép előtt. Pontosan ezt csinálta a Galaxy Tab 2-7 is, már éppen vittem volna szervizbe, amikor belelapoztam a kiskönvyébe (RTFM sosem késő, ugye), ami azt javasolta, hogy dugjam hálózatra, és így tartsam pár másodpercig nyomva a bekapcs gombot. Azóta is csinálta ezt párszor, a fenti megoldás eddig mindig működött.
Hofeher @ 45723:
"Telefonnál egyértelműen android tabletem még nem volt ismerős szerint ott inkább iOS a nyerő."
Nekem pont fordítva, pedig mindegyikből volt mindegyik verzió, sőt, most nagyon rövid időre a Windows Phone-t is kipróbáltam. Telefonból nekem az agyamra megy az android, tableten viszont sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az ios-sel, ami viszont telefonban számomra eddig felülmúlhatatlan (nem, nem csak telefonálásra használom, egyszerűen a kis kijelzőn számomra ez a leginkább kezelhető).
violentSt a német-osztrák árakkal kapcsolatban:
Lakhely kapcsán én a német piacot látom, bár most körülnéztem Mo-n is. Személy szerint nem hiszem, hogy az olcsóbban kínált 20k-s kütyükért haza fogok járni, amúgy itt tényleg ritka ez a kategória, jellemzően Alcor és talán Medion van 70-80 EUR környékén, ennél lejjebb egyszerűen nem lenne rá igény. Hogy ez jó, vagy rossz, az legyen más kérdés. Viszont hogy a kvázi prémium kategória drágább lenne, azt nem hinném, ellenben több az akció, és könnyebben, illetve hamarabb elérhető minden, mint Mo-n (ld.: Google Play, notebooksbilliger és társai, amazonos akciók, ünnepek kapcsán Schlussverkaufok MM-Saturn-szintű üzletekben, stb.).
p
-
tjb007
nagyúr
válasz
laceszgamer #45734 üzenetére
Szerviz.
(#45735) F-ECT$
Acer Iconia Tab A1-810, Samsung Galaxy Tab 3 7.0, Lenovo IdeaTab A3000, WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, ConCorde Tab SLIM, Asus MeMoPad HD 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Új pc házak! Kèszleten!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest