- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
a z300c típus legnagyobb előnye a 2 GB ram.
de ha az csak 1 GB, akkor viszont nincs előny -> jobb lesz a huawei a snapdragonnal.
a refurbished asusok között volt 1 és 2 GB-os is. jó lenne ha valahol látszódna, hogy melyiket vetted. nézd meg az Edigital fiókodban, ott azt hiszem linkelt a termék a megrendeléseknél. egy próbát megér. -
cidalain
veterán
fontos tisztázni hogy az újracsomagolt Asus 1 vagy 2 GB rendszermemóriával van e?
a nem újracsomagolt biztosan 2 GB-os, így értelemszerűen drágább.
Ha amit vettél csak 1 GB-os, akkor még jobban is járhatsz a Huawei-jel, mert a Z300C típusban elég gyenge az Intel processzor.(#70415) peestike
ha lesz root akkor tökmindegy, mert akkor lehet telepíteni külső SD-re. Legalábbis megoldható valahogy. -
csendes
addikt
Kínában gyártott mobilokat és tableteket forgalmaznak, elsősorban Romániában. A legnagyobb kínai gyártókkal vannak kapcsolatban (pl. Gionee [link] "a brassói bejegyzésű Allview készülékek nagy része is a Gionee gyártósorairól gördül le"). Ha az emag-tól történik a vásárlás, akkor rajtuk keresztül megy a "bolti" garanciális ügyintézés, ez ad valamekkora biztonságot.
-
Quent1n
senior tag
Ilyet rendeltem
25k -ért szerintem teljesen rendben van. Egy román tesztet olvastam róla, a kijelzőjét dicsérték, a sebességét annyira nem, olyan közepesnek értékelték. Szerintem ennyiért nem rossz vétel ha mondjuk a 7"-es Lenovo, hasonlónak tűnő hardverrel 19.900 volt de SIM foglalat nélkül (jó mondjuk szerintem jobb minőségű cucc a Lenovo). Aztán majd kiderül.
-
fezsoo
aktív tag
-
maxika2004
őstag
Gondolom.. .DE
Én nem vennék tuti, de itt keresgélt valaki 15- ért !
Amúgy ez itten milyen masina ?
csodálkozom hogy még van belőle...
Ezekkel a paraméterekkel nemrég még 45 ért vettek ismerőseim !
(procit nemtudom, többi ugyanez )
Asus MeMO Pad ME173X-
[link]ebben mivan hogy ennyivel drágább, memcsi meg csak a fele..... ..?
Asus MeMO Pad 7 ME176C
[link] -
tjb007
nagyúr
Mondjuk Lenovo A7 (aka A3500) ?
Emellett még ott van a szokásos WayteQ xTAB-8Q // LG G Pad 7.0 // ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX) trió is.„Ezek a serious meg allview meg ilyen noname gépeket nem rizikós venni?”
Semmivel sem rizikósabb mint az itthon kapható DPS, BeeX, Navon, és MyAudio márkájú csúcskategóriás készülékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest