- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #4562 üzenetére
Nekem ezzel még mindig az ékezetes karakterek támogatása a bajom. Teszt és hír írásánál elengedhetetlen az, hogy a billentyűzeten ott legyenek az ékezetes betűk és azok azonos formában is jelenjenek meg a képernyőn. Az Iconián eddig nem nagyon találtam megoldást, angol beviteli módot tudtam csak aktiválni, az meg nekem használhatatlan.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Asztali gép szintű office munkát nem tudom ki-e lehet váltani androidos programmal, ami nekem van pl puritán, egyszerű, csonkított software (pedig fizetős), ami meg sem közelíti az asztali gépekre szánt microsoft terméket..Ha ez központi kérdés akkor nézz utána jobban, van egy androidos program topik itt a fórumon, talán ott érdemes megkérdezni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Millió, megy egy office program van. Én személy szerint a Google Docsot használom, mert a felhőben a gépről, telefonról és tabletről is elérem a dokumentumokat.
A billentyűzet, egér és HDD támogatás készüléktől függő. Az Acer Iconia A500 támogatja a billentyűzetet, az egeret nem próbáltam. Az 1,8"-os ASUS külső merevlemezt kezelte gond nélkül. A 2,5"-os USB 3.0-s külső házamat viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest