- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ha kap is még frissítést, nem gondolnám, hogy sokáig.
Azt gondolom azért van még a piacon, mert ez az utolsó Google támogatású Huawei tablet, és változatlan formában még gyárthatja a cég... Csurran-cseppen még pár eladás, de nagy fejlesztési energiákat már nemhiszem hogy tolnak bele.
A biztonsági frissítés hiánya szerintem nem olyan nagy probléma, mint ahogy sokan képzelik. Ha csak Playből telepítesz ismert progit, és nem járjálsz böngészővel a szürke weben, akkor nagyjából mindegy milyen az utosó security patched.
(Gyereknek ha ekkora tabot veszel, akkor kell valami asztali támasz, mert le fog törni a keze, ha órákon keresztül tartja mondjuk az iskolai előadások miatt.) -
F.B.I.
veterán
A kínai iplay 30 is teljesen korrekt volt, pár dolog miatt váltottam csak róla: Dex, S-pen, Netflix HD minőség, több évig bika ha esetleg komolyabb játék kerül képbe (Diablo pl.).... és a frissítések....sajnos ebben a kínaiak, nem járnak az élen.... jó lenne ha az új Xiaomi tabletek pozitív irányba indulnának ezen a téren.
-
F.B.I.
veterán
Az, bár most inkább rendeltem egy S7 LTE verziót, iPad 8 helyett, mert 30K-al volt több de ugye alapból van toll + 4x annyi tárhely, iPad Air 4-be gondolkodtam de brutál a 4G és a tárhely felára. Mondjuk a PC-ét is eladom miatta, úgyhogy annyira nem fog fájni.... remélem.
-
Dr.NX
Topikgazda
A kommentek szerint semmi baj a sebességével, javították a frissítésekkel.
100-110 ezer Ft körül van Samsung Galaxy Tab S6 Lite. -
RedCactus
senior tag
Szerintem akkor Samsung Galaxy Tab A7 lenne a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest