- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #94699 üzenetére
AccuBattery Pro verzió megvan nekem, pár forintért vettem meg valami akcióba. De még nem találtam meg benne olyat hogy listázná hogy mi mennyit használt százalékosan, így mint amit nem találtam a play-en de még a telefonom fent van, telefonról [kép]
Az hogy vannak magyar videók, mindegy milyen magyar, kisebbség vagy nem, próbáltam többször is de eremet felvágom a magyar felhozataltól
Működik nálam is amúgy, de ha egymás mellé teszem a tabletett meg a telefonomat akkor nagyon látszik a
Kínai verzió meg más jobb. Na meg egy másik ország kultúrájába leselkednék.
Esetleg ha rá akarsz nézni ezt [kép] a QR olvastasd be és elkezdi az app letöltését
Azt is bírom mikkor 360fokos kamerás az élő valakinél
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest