Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
végül Lenovo P12 matt display + toll lett a befutó.Úgy döntöttem nem várok tovább a Xiaomi pad 6 max-ra amúgy is jóval drágább lenne... Teclast-ot meg végül nem vállaltam be (kijelző miatt).
Tapogattam nézegettem mintaboltokban a tableteket, és rájöttem hogy kell a matt kijelző és ekkora is elég lesz nekem. Árban meg még belefér... így tokkal, ceruzával, garival jó árban le tudtam csapni egy újra. Jack dugó hiányát sajnálom csak, de jobbára úgyis Bluetooth-szal lesz használva a repcsin.
Már meg is érkezett, eddig elégedett vagyok vele.Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket, ajánlásokat.

Üdv.: C -
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő