Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Sokféle lehetőség van. A gyári megoldás a Multiport adapter, de ez elég szegényes. Nekem egy Unitek D1019A adapterem van. Ezen a Lan kivételével az összes port működik. Valószínűleg a Lan chip nem kompatibilis (ASIX AX88178 chipes kéne). Továbbá a gyári és ez is csak 30 fps -t tud 4K -n (gondolom, HDMI 1.4 miatt). A hang természetesen átmegy HDMI -n. De, sokféle adapter van, akár display portos is.
Pendrive -ot kezel USB -n, SD -t az olvasójában, SSD -t, HDD -t még nem próbáltam (NAS -t használok). Egér, bill lehet kékfogas, vezetékes, vagy adapteres. Nemrég megdöglött szegény, öreg egerem, vettem helyette egy Logitech hanyattegeret. Teljesen jól kezeli mindkét kapcsolati módban. Billentyűzetből többfélét használtam, mindegyik működött. Az Apple BT billen remap -pal fel kellett cserélni az Í -t és a 0 -át.
Képkimenetnél választhatsz a tükrözés és a DeX között. Mindkettőnek van előnye, hátránya. Dióhéjban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX