- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
cidalain #83607 üzenetére
Köszi a választ. Lenovo M8-ba én is beleszaladtam keresés és szűrés közben, kb. az volt a legszimpatikusabb. Meglepett, hogy csak 60e, pont emiatt aggódom, mennyire használható.
Ők cuccokra vigyázó típusok szerencsére. Nem bika tabletet akarnak, csak olyat, amit pár év múlva se kell lecserélni, mert pl. már lassú az egész vagy esik szét.
Meg főként azért szeretne sógorom hosszútávra, mert nem akarja 2 évente cserélgetni nekik a cuccost. Báty Samsungja (valami S-es Tab lehet, sajnos típust nem tudok, de nem béna) 4éve állja a sarat, hasonló koncepcióban gondolkoznak. Azt akkor 120-ért vették, sajnos azóta jobban elszálltak az árak. Felsőkat. Samsungok jó drágán vannak már csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged