- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
cidalain #76868 üzenetére
Valóban, nem találtam rá jobb kifejezést. Beltérben én minimum közeli fényerőn használom az akksis cuccaimat (telefon, laptop), kint viszont muszáj felhúzni. Jobb kijelzőknél elmegy a 60% körüli érték, de régen pl az sgs2-mnél maxra kellett húzni. És mivel nem tolok krájzisz 56-ot az eszközökön, nálam a kijelző a legnagyobb akksipusztító, tehát a leghatékonyabb kijelzőtechnológiát keresem.
A "max fényerős üzemidő" nem fedi le 100%-ban a problematikát, mert egy 520nit-es samut elég 70%-ra állítanod, hogy ugyanolyan láthatóságot érj el, mint a Huawei M5-öt maxra tépve (380nit).
Sajnos nagyon kevés a korrekt tablet-teszt, normális fogyasztás/akksiidő-méréseket a notebookcheck-en kívül még nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest