Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kiskkas
üzenetére
Mit kellett megvenni? Nem értem. Én spec. ingyen töltöttem le (talán az XDA-n talált link-ről). Mivel én root-oltam is, ill. nem ment minden elsőre zökkenőmentesen, ezért már nem egyszer flash-eltem újra az egészet.
A frissítéseket - ennél a konkrét készüléknél - elég nehéz ignorálni. Én legalábbis nem láttam rá módot, hogy az update-re való figyelmeztetést kikapcsolhassam. Normál esetben nem is kell, ill. nem is szabad. Ezzel jönnek a javítások, pacth-ek, amiktől jobb, biztonságosabb lesz a rendszer.Meg is találtam. Azt hiszem, ez van meg nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX