Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én is befejeztem a témát, de annyit leírnék az elrontásról és a nevelésről valamint ezen eszközökről...
ezek csak eszközök, és a neveltetés, hozzáállás, példamutatás a fontos egy gyereknek, amit otthon lát, átél, tapasztal és nem az hogy mekkora és milyen eszköz van a keze ügyében.
olyan ez az én véleményem szerint, mint egy kés, amivel lehet bántalmazni is, valami ételt is feldolgozni hogy könnyebb legyen az ember "élete", ételének elkészítése(uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam)
az ember, ez esetben hívjuk, apának, anyának, az a feladata hogy a helyén kezelje a gyermeke életében ezen kütyüket, és ez nem csak egy tabletre vonatkozik, hanem mindenre amivel kapcsolatban lép élete folyamán
Szerintem -
"Lényegében mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogyan akarja. Csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy olyan állapotban van ma a magyar társadalom, amilyenben látjuk." Sajnos, különösen a második felével maximálisan egyetértek
Befejezem én is, annyit teszek a gyerek "laptop"-okhoz, hogy szegény gyerekeimmel különösen ki volt szúrva, angolul ment hasonló, talán verdás csoda, tiszteletreméltó módon nem adták fel, amíg rá nem jöttek, mi mit jelent. Nem volt haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest