Hirdetés
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Bocsi, de lehet, hogy most én fogom elvenni a kedved!

Ma úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a Vonino-t, idegesít a hátlap és kijelző alján a ropogás, a szélein hullámzik a kijelző ha megnyomom, és lett egy érdekes folt a kijelző bal alsó sarkában, az akku igen gyorsan kezdett merülni!
Konkrétan, ma hajnalban/reggel 100%-ról levettem a töltőről, megnéztem az akkuszintet 2 perc 47 másodperce voltam töltő nélkül amikor már 99%-ra lement, majd percenként 1% csökkent a szint úgy, hogy a fényerő minimumon volt + egy screen filter volt bekapcsolva,mert a sötétben kiégette a szemem minimumom is a kijelző!
Sok dolgot lefagyasztottam a droidban, de így is be be szaggatott a tábla, néha a megosztott képernyős programjuk is lefagyasztotta a gépet!
Ennyit erről.
Amúgy nagyon pofás készülék, nálam nagyon stabil volt a wifi, jók a hangszórók és nem mellesleg szemben vannnak az emberrel, de ez kevés a maradáshoz, sajnálom, hogy rosszul indult a "kapcsolatunk"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX