Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0d1AK

nagyúr

válasz jFox #5095 üzenetére

Abszolút érthető, így is van. Egyik kiskereskedővel konzultáltam nemrég, aki Kínából honosít különböző tableteket, és hasonló szerkezeteket. Ő éppen azt mondta, hogy a "jobbakból" alig hoz, mert drága, inkább az olcsó sz.rt hozza, mert azt keresik. Ez alatt 30 ezer forintért árult VIA procis 7"-os tavalyi modellt kell érteni. Igen, itt jön az, hogy "Hé, ez szar és már fele ennyiért is meg lehet kapni Kínából". Ez szintén helyt álló, csak emberünk 3 hó azonnali csere-, illetve további 9 hónap szerviz garanciát biztosít.

Hiába közel használhatatlan a 30 ezres kis szutyok, viszik, mint a cukrot.

Az első eszköznek próbára meg megint kérdéses véleményem szerint, hogy érdemes-e venni egy drágábbat Kínából.

[ Szerkesztve ]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

• Luissimo

veterán

válasz jFox #5095 üzenetére

nézd.
    én pontosan ilyen meggondolásból vettem meg tavasszal a ZTE Bladet, hogy legyen egy olcsó telefonom a droidos fajtábó, tesztelni, hogy hogy jön be.
    ígyaztán a Ténél sikerült tízezerért venni egyet, annyiért bűn lettvolna nem megvenni.
    vehettemvolna Galaxyt is, de ugygondoltam, hogy azt majd akkor, ha beválik a droid.
    és beválik, nagyonis.
    éppen ezért voltam kíváncsi a tabletre is, hogy érdemes e beruházni egy drágábba.
    erre a célra a dropad pontosan megfelelő.
    lehet rajta minden olyat csinálni, amit én akarok.
    és mivel a gingerbreaddel futnak a 3dés játékok szépen, ígyaztán a fiam már kezdi kinézni magánzk, tehát jókezekbe fog majd kerülni.
    akárcsak a bléd majd, mivel már unja az omniáját. :-)

nincsis itt semmi gond, csupán megállapítottam, hogy Zodiak forumtárs kereskedelmi és profitvonalon nyomul , de ez nemannyira zavart mint a számomra néha kioktatonak tűnő és fennhéjázós stílusa.
    nem a tapasztalatait vonom kétségbe , csak a tálalás zavar.

Új hozzászólás Aktív témák