- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Steam Deck
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
tjb007 #48889 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, sokat segítettél vele!
Ma végül megvettem a TF701-et, eddig baromira tetszik, gyönyörű tábla, hibátlan anyagminőség, jó fizikai billenytűzet, minőségi dokkoló, gyors, nem akad (MM-ban be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, az zavart be neki szerintem, mint utólag kiderült), akku nyilván később derül ki, de eddig bírja, tetszik. Kijelző szép, fényerő is rendben, bár az asztalon lévő widget és ikonelrendezés nem tetszik, túl nagy margót hagy, természetesen ez launcherrel orvosolható. A hibák meg amúgy is később derülnek ki, ez egy gyors áttekintés volt csak.
Egyedüli problémám az, hogy nincs osztott képernyős mód, vagyis nem jöttem még rá, csak ezek a kis ablakos megoldások vannak, de ez nem üti meg a Note szintjét sem... Az ativ tabét meg főleg...
No mindegy, még egyszer köszönök mindent, meggyőzetetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest