-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
tjb007 #48889 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, sokat segítettél vele!
Ma végül megvettem a TF701-et, eddig baromira tetszik, gyönyörű tábla, hibátlan anyagminőség, jó fizikai billenytűzet, minőségi dokkoló, gyors, nem akad (MM-ban be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, az zavart be neki szerintem, mint utólag kiderült), akku nyilván később derül ki, de eddig bírja, tetszik. Kijelző szép, fényerő is rendben, bár az asztalon lévő widget és ikonelrendezés nem tetszik, túl nagy margót hagy, természetesen ez launcherrel orvosolható. A hibák meg amúgy is később derülnek ki, ez egy gyors áttekintés volt csak.
Egyedüli problémám az, hogy nincs osztott képernyős mód, vagyis nem jöttem még rá, csak ezek a kis ablakos megoldások vannak, de ez nem üti meg a Note szintjét sem... Az ativ tabét meg főleg...
No mindegy, még egyszer köszönök mindent, meggyőzetetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest