- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Sacco és thomyerk (#4631) nek válaszolva.
Sziasztok,
Lehet hogy osszekapom magam egy publikalasra.
(Bar az utobbi hetekben annyi idot eltoltottem a netet bujva, keresgéléssel, hogy egesz szépen megtanult járni a legkisebb fiam ...Mivel soha nem volt androidos tabletem, nincs mihez hasonlitanom.
Az szerintem erdekes lenne hogy vki olyannal nezegetnenk akinek van már egy, masik tabletje. azzal hasonlitanank, videot csinalnank, és azt irnám meg.Udv, Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest