Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Szia!
Nekem Samu galaxy tab3 10.1-em van, de még én is azt mondom, hogy azt ne! Legalábbis az eDigitalos 89e-s árért nem éri meg. Nekem szerencsém volt karácsony előtt véletlenül belebotlottam egy francia webáruházba ahol akció volt és szállitottak Mo-ra is. Akciósan 229 euro volt (kb. 68.000Ft) 2 ÉVES EU-s garanciával. Ezt az összeget megérte!
Amúgy én is azt mondom, mint a tesztek, nincs semmi baj a cuccal, röccenésmentesen megy minden, a kijelző nagyon jó, szép szinek, az akksi idő rendben van wifizve, böngészés, kis játékkkal simán mevan a 8-9 óra. Ami idegesit a kávára tett gombok, használat közbe soxor óhatalanul megnyomhatod a vissza gombot... szóval a legtöbb kritikának igaza van...85-90e Ft összegért már járna 1280x800 helyett a full HD, 2 giga RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy én is azt mondom, mint a tesztek, nincs semmi baj a cuccal, röccenésmentesen megy minden, a kijelző nagyon jó, szép szinek, az akksi idő rendben van wifizve, böngészés, kis játékkkal simán mevan a 8-9 óra. Ami idegesit a kávára tett gombok, használat közbe soxor óhatalanul megnyomhatod a vissza gombot... szóval a legtöbb kritikának igaza van...85-90e Ft összegért már járna 1280x800 helyett a full HD, 2 giga RAM.
Dr.NX