-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
DarkByte #46182 üzenetére
Szia!
Nekem Samu galaxy tab3 10.1-em van, de még én is azt mondom, hogy azt ne! Legalábbis az eDigitalos 89e-s árért nem éri meg. Nekem szerencsém volt karácsony előtt véletlenül belebotlottam egy francia webáruházba ahol akció volt és szállitottak Mo-ra is. Akciósan 229 euro volt (kb. 68.000Ft) 2 ÉVES EU-s garanciával. Ezt az összeget megérte!
Amúgy én is azt mondom, mint a tesztek, nincs semmi baj a cuccal, röccenésmentesen megy minden, a kijelző nagyon jó, szép szinek, az akksi idő rendben van wifizve, böngészés, kis játékkkal simán mevan a 8-9 óra. Ami idegesit a kávára tett gombok, használat közbe soxor óhatalanul megnyomhatod a vissza gombot... szóval a legtöbb kritikának igaza van...85-90e Ft összegért már járna 1280x800 helyett a full HD, 2 giga RAM.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy hülyén néz ki majd, de létezik olyan műszerfalra erősithető autós GPS tartó, ami normálisan megtart egy 10.1-es tabletet? Mert amiket eddig láttam azok mind telefon vagy max. 7"-os cuccok méretéhez voltak jók. De ha már van GPS a tabeltemben időnként szeretném is használni az autóban.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 16GB wifi-nek.
Sikerült nagyon jó akciós áron beszerezni (Franciaországból). Szóval amit a tesztek ált. felhoznak a hibájának, hogy nagyon jó kis tablet ez, csak túl van árazva, nálam nem teljesült. Viszont az az idióta keretre helyezett gombok engem is idegesítenek egy kicsit, a vissza erintőgombot könnyen meg lehet véletlenül nyomni.
Ami a kérdésem volna az a védőfóliával kapcsolatos. Az biztos, hogy kijelzőt üveg védi, de hogy ez Gorilla Glass vagy sem, arról nagyon ellentmondásos infókat találtam. Mind a Galaxy Tab2 mind a Tab3 esteében van ahol azt írják a specifikációknál, hogy gorilla másütt meg uresen hagyják kijelzővédelem rubrikát. Akár így, akár úgy,az üveg jobban ellenáll a karcoknak, tehát emiatt nem érdemes fóliával kínlódni szerintem. DE! Az újjlenyomatok rohadtul meglátszódnak. Nos belebotlottam olyan fóliareklámokba, hogy "anti-fingerprint". Szóval a kérdésem, tényleg vannak ilyen fóliák vagy csak parasztvakítás? Mert nem szívesen adnék 4500-5500 Ft-ot egy ilyen fóliáért ha nem igaz a ujjmaszatolás elleni védelem.
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged