Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
S0m30n3 #43899 üzenetére
Nem meggyőzni akarok senkit, csak ha jól tudom még elég új a motyó (teszteket nem nagyon találtam), és talán segít valakinek. Azért is írok gyorsan sok mindent, mert azt mondták a készlet erejéig van ennyiért.
Én speciel nem nagyon szoktam úgy vásárolni ilyesmit hogy nem olvasok utána, nem nézem meg sok helyen, topikokban, stb, de amikor ezt megláttuk, kézbe vettük, egyöntetűen úgy gondoltuk a párommal hogy ezt nem szabad otthagyni, mert ennyiért nem kapunk jobbat sem itthon, sem kínából. (80-ért már meggondolandóbb, persze az erényeiből semmit sem von le)
Különleges kis darab, az biztos. Nem csodálkoznék ha lenne követője, és nem csak a szappantartó formákat gyártanák majd.
Kicsit olyan mint egy kis TV
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Premier előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest