Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrofon topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Még nem árulnak.
Luissimo: Ez stimm, fentebb összegeztem is. bár azt még nem tudom, hogy rezisztív vs kapacitív témában mi a helyzet, csak annyit tudok utóbbi jobb. Volt nálam egy belépő lowend voda érintős teló, néha hibázott, de összességében használható volt, valami 14k volt újan, tehát biztos nem kapacitív. Nem éreztem használhatatlannak, de nem is használtam jobbat még
Ha nem lenne az xpad akkor biztos az epadot venném gondolkodás nélkül -azért ügyesen 30k alatt most meglenne-, de így inkább várok. Kicsit drágább, de ár/értékben sokkal jobb az xpad, papíron legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Monitorkalibráló eszközök
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha nem lenne az xpad akkor biztos az epadot venném gondolkodás nélkül -azért ügyesen 30k alatt most meglenne-, de így inkább várok. Kicsit drágább, de ár/értékben sokkal jobb az xpad, papíron legalábbis.
Dr.NX