- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Nem tudom milyen mértékben jön ez elő, de gondolom okkal került bele z0d1AK tesztjébe, mint negatívum. Másfelől, nem tartod mindig tökéletesen szembe magaddal a cuccot, és ha kis billenésnél is látszik, akkor az ezért zavaró tud lenni. Meg hát, ha ennyi pénzt kiadok, akkor ne legyenek ilyen kis bosszantó dolgok. De mondom, nem láttam, meg kell nézni, ennyi alapján én sem mondanék le róla, de valahogy utánajárnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest