-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elmouse #35435 üzenetére
Ha ra tud szanni egy kicsivel tobb penzt akkor inkabb markas gepet javalott venni... nekem is myaudio volt es akkor megfogadtam soha tobbet noname gyarto ki tudja milyen eszkoze... nem bantani akarom a modecomot ,de egy het hasznalat még keves infot szolgaltat az embernek, nalam a myszutyok is jonak indult de aztan jottek a gondok. Mondjuk a modecom nagyonnutos azzal a blutyuk billentyu/ tab fedellel, nem szeretem a feher szinu cuccokat de be kell vallani tetszetos darab. Tenyleg akksi idovel hogy birja magat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest