- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
randras #34167 üzenetére
Szerintem 47 ezer forintért egy ma kapható tablet minden téren kompromisszum kötésére kényszeríti az embert, ami nyilván rossz érzéssel is elönthet (pláne, ha ez az első közeli tapasztalat).
Ez nincs így. Az ára miatt csak még jobb érzéssel tölthet el, hogy mennyire jól megúsztam, e téren messzemenő következtetést ne vonj le. Tehát ár/érték aránya nagyon jó. Hazai boltokban ez a gép legalább 60-70e Ft körüli.
Kompromisszumot semmiben sem kell kössek. Egyébként [erről a cucc-ról] beszélek, ami vasban a ma kaphatók között erősen megállja a helyét.
Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie, de azt írtam is, hogy nem retina kijelző szintű, ellenben a piacon ma is az 1024x768-as felbontásúak vannak többségben.Ami viszont tény, hogy itteni és más fórumos beírásokból is kiderül, a tabletek wifi minőségben még a jobb típusúak sem érik el a netbook-ok, notebook-ok szintjét.
Ismerem továbbá mik vannak a piacon, sokat nyomogattam üzletekben másféle tableteket is.Hanem magával a kihasználhatósága kapcsán merültek fel a kételyeim. Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz. És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel. Nekem ez utóbbi a fő problémám a használhatóságot tekintve, ha a netezésen kívül másra is szeretném használni.
Másik pedig a beviteli eszköz. Ezt a jelenlegi hozzászólásomat biztos kínszenvedés lett volna egy tableten megírni, még egy 9,7"-oson is, pedig még egy magyar keyboard-ot is feltettem rá. Szóval ezek a fő problémáim egy tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest