- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Stephan89 #33812 üzenetére
Pedig reménykedtem benne, hogy ez megoldja. Mondom az az érthetetlen, hogy a Tab One-on, ami egy 1 magos 1,2GHz-es cucc, simán ment, még USB-ről kártyaolvasóval is, ezen meg akkor is szaggat ha bemásolom a belső memóriába.
H.264 kódolású videókról van szó egyébként, .mov konténer, 44Mbps. De ez mellékes, mert ez előzőmön ment, ez az alap kiindulási pont.A ConCorde Tab One-ban ugyebár egy 1 magos Mali400 van, a Goclever R83.2-ben pedig 4 magos, viszont lehet hogy alacsonyabb órajelen.
H.264 dekódoláshoz tudja használni egyszerre mind a négy magot? Mert ha nem, akkor lehet hogy ez a baj. Lehet hogy egy játék ki tudja használni, de itt ugyan úgy csak az egyiket használja dekódolásra.
Én most csak találgatok, tud erről valamelyikőtök többet, konkrétabbat?Letöltöttem az MX Playert, ami hirdeti, hogy több magos rendszereken is kiválóan működik, namost ezek az ominózus videók ezzel is szaggattak, tehát valami nem kóser. Mindig csak a jóöreg (egyébként sok szempontból utált) Tab One-omra tudok gondolni, ahol ez legalább tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest