Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
válasz
violentSt #31818 üzenetére
jaja némán is teszteltem és onna felfelé minden skálán
A néma után egy fokozattal hallani a legjobban.
white fülem van hidd el
Elhiszem én, nem kötekedem. Viszont nem véletlenül írtam MP3 player fülhallgatót. Azok ugyanis sokkal érzékenyebbek. Van egy Nagykagylós hifi Philipsem, azzal szinte nem is hallani. Miért? Mert a néma utáni harmadik-negyedik fokozatnál van a suttogás szint még csak nála. Szóval nem kötekedés, hanem technikai probléma az hogy meg tudod-e hallani vagy sem.
meg viheted független más szervízbe is
Meg el is adhatom. Nem akarok senkit sem bepalizni. El fogom mondani a vevőnek. Így korrekt. Bukok rajta, de hát ez van.
Még csak annyit, hogy van egy gyengeáramú elektromérnök ismerősöm, aki szerint ha a zaj nem erősíthető fel a zenével együtt, akkor az csiphiba. És ez nem erősödik. Mindig ott vartyog. Ezért csak akkor hallani, ha a zenehangok éppen halkan szólnak. Egyébként a csipphibára utal az is, hogy minél erősebben kódolt film, minél mozgalmasabb jelenete, annál erősebb a vartyogás. Illetve a vartyogás jellege is függ a film pillanatnyi képtartalmától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest