- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Prof01 #29869 üzenetére
"...nem tudok feliratos videókat nézni sajnos."
Először is, nem értem milyen összefüggés van aközött, hogy alul eltűnik-e a Status bar vagy nem, és aközött, hogy tudsz-e feliratos videókat nézni vagy nem?? Az MX Playerben nagyon szépen felfelé lehet tolni a feliratot az alsó margó növelésével.
Másodszor érdekes kérdés ez a filmlejátszás közbeni alsó Status Bar sáv, mert nálam az első két tabletemnél ugyanez volt, hogy csak a gyári lejátszónál tűnt el. most a 3. tabletemnél, amin igaz már JB van, már MX Playerrel is eltűnik a sáv. Nem tudom biztosan, hogy ez a JB miatt van, vagy valami más miatt, de engem is zavart régen, úgyhogy most örülök ennek, hogy semmilyen plussz app nem kell a Status Bar eltüntetéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest