-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29007 üzenetére
Szevasz!
Sárga 3szög, felkiáltójellel: szerintem nem tölt ) én még az enyémen nem láttak ilyet.
Töltők: igen, PC USB-ről is tölthető, de akkor nem lehet bekapcsolva, mert csak (lassabban) merül.
Miért? Számolj, gondolkodjunk:
Egy átlag tabban van 4000mAh-ás akksi (legyen igaz, ha nem is az). Ez megint átlag egy töltéssel bírja 4 órát (inkább kevesebbet).
Akkor? 1A a fogyasztás. Akkor mire elég az 500mA? Használat közbeni töltésre semmiképp...
Az én töltőm 2A-os(nak mondott, de minden kínait osztani kell valamennyivel) , ca. 3 óra alatt tölt fel.
Kb ennyit a töltőkről, lehetőségekről. Belemehetnék jobban a az akkuk (ezen belül a Li-Ion és Polimer de van más is) és töltőáramkörök lelkivilágába, de az már nagyon szakmai lenne....
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest