- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
bpmcwap
üzenetére
Értem, elfogadom. De a full noname szerintem hamarabb tűnik el, mint az említett Concorde. Szerintem.
És amit próbáltam az előbb írni, hogy ha Samsungban keres az ember hasonló kaliberűt akkor az simán +50% azonos tudás mellett. Igen, nagy név - tény.
Részemről így próbálok kompromisszumot kötni, hogy az igényeimnek megfelelő tabletet nem teljesen (csak Kínában vagy Indiában létező) noname "cégtől" szeretném vásárolni, hanem egy helyben is képviselt nem annyira noname cégtől vásárlok. És így aránylag emberi áron meg tudok venni egy viszonylag komolyabb tudású, per pillanat normális supporttal rendelkező készüléket. Ennyi. Hogy mi lesz 3 év múlva? Gőzöm sincs...

De a Nexuson kívül pld nem nagyon tudok még per pillanat (talán a Note II) amelyik JB-vel jön alapból. Bár ahogy telik az idő ez úgyis pozitív irányban fog váltózni - egyre több gyártónál lesz alap, de nekem kapásból egy nagyon nagy piros pont aktuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX