-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
bpmcwap #25859 üzenetére
Értem, elfogadom. De a full noname szerintem hamarabb tűnik el, mint az említett Concorde. Szerintem.
És amit próbáltam az előbb írni, hogy ha Samsungban keres az ember hasonló kaliberűt akkor az simán +50% azonos tudás mellett. Igen, nagy név - tény.
Részemről így próbálok kompromisszumot kötni, hogy az igényeimnek megfelelő tabletet nem teljesen (csak Kínában vagy Indiában létező) noname "cégtől" szeretném vásárolni, hanem egy helyben is képviselt nem annyira noname cégtől vásárlok. És így aránylag emberi áron meg tudok venni egy viszonylag komolyabb tudású, per pillanat normális supporttal rendelkező készüléket. Ennyi. Hogy mi lesz 3 év múlva? Gőzöm sincs...
De a Nexuson kívül pld nem nagyon tudok még per pillanat (talán a Note II) amelyik JB-vel jön alapból. Bár ahogy telik az idő ez úgyis pozitív irányban fog váltózni - egyre több gyártónál lesz alap, de nekem kapásból egy nagyon nagy piros pont aktuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest