-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
bpmcwap
üzenetére
Értem, elfogadom. De a full noname szerintem hamarabb tűnik el, mint az említett Concorde. Szerintem.
És amit próbáltam az előbb írni, hogy ha Samsungban keres az ember hasonló kaliberűt akkor az simán +50% azonos tudás mellett. Igen, nagy név - tény.
Részemről így próbálok kompromisszumot kötni, hogy az igényeimnek megfelelő tabletet nem teljesen (csak Kínában vagy Indiában létező) noname "cégtől" szeretném vásárolni, hanem egy helyben is képviselt nem annyira noname cégtől vásárlok. És így aránylag emberi áron meg tudok venni egy viszonylag komolyabb tudású, per pillanat normális supporttal rendelkező készüléket. Ennyi. Hogy mi lesz 3 év múlva? Gőzöm sincs...

De a Nexuson kívül pld nem nagyon tudok még per pillanat (talán a Note II) amelyik JB-vel jön alapból. Bár ahogy telik az idő ez úgyis pozitív irányban fog váltózni - egyre több gyártónál lesz alap, de nekem kapásból egy nagyon nagy piros pont aktuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX