Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovacspityu2

tag

válasz hevizms #25350 üzenetére

Sziasztok!
    Elég régóta olvasgatom a bejegyzéseket, véleményeket, benyomásokat, de most már teljes a káosz a fejemben. :W
    Segítséget kérnék!!!

Tab-ot szeretnék Kínából az alábbi szempontok alapján:
    - 10.1-es vagy 9,7-es az optimálisabb a játékok és egyébbel való kompatibilitás miatt (igazából a felbontás, mert van pár furcsa felbontás)
    - notebook helyett használnám, netezésre Wi-Fi-n itthon vagy bárhol másutt az iPhone netjének megosztásával (ezért lenne jó az előbb felsorolt méret), játszani, ebook olvasás ...stb.
    - a lehetőségekhez mérten a stabilitás és minőség (körülmények és ár tekintetében) a legjobb legyen min. 4.1-el (ha van jó ROM, akkor feltolom és uccu neki), TF kártya IGEN, USB IGEN, Bluetooth IGEN (ugye hasznos??), HDMI nem kötelező
    - 1280*800-as felbontás (IPS panel) ebben a méretben elegendően jó, vagy a retina előnyösebb vagy retina felesleges?
    - 5 multi touch elég-e vagy van-e extra előnye a 10 multinak?
    - GPS nem érdekel (iPhone-ban van), de Bluetooth hasznos lehet ill. a HDMI kimenet sem árt, de ha az ár és minőség rovására megy a HDMI akkor felejtős. (50 colos HD tévén a PC képe sem igazán tetszik)
    - keyboardos tok (ormótlannak tűnik) vagy sima tok ??
    - pen-t érdemes hozzá rendelni?
    - 16GB vs. 32GB ?
    - fém hátlap vs műanyag (kíméletesen bánok a dolgaimmal)
    - igényes legyen, ne fröcss gagyi. (kinézet, külalak fontos)
    - és nem utolsó sorban ha megunom eladható legyen hazai piacon (ha nem viszik, marad).

Melyik tab-okat ajánlanátok és legfőképpen melyikek a legmegbízhatóbb oldalak rendelés szempontjából.
    (Persze 2-3 hét szállítás belefér, ha a vámon 50USD-s Gift-ként átcsusszan)

Hosszú lett és köszönöm, ha valaki összefoglalná. :R

• Csygusz

tag

válasz hevizms #25350 üzenetére

A másik esetben meg a készülék ára volt leakciózva... szóval még mindig nincs igazad az esetemben.
    Most 203$+ingyen szállítás, nekem meg 186$+30$ szállítás volt, szóval most még olcsóbb egy picivel...

A másik amit nem értek. Kb. a Yuandao N101-ből egy halom fajta van, és kb. ennyi féle leírás, amiben valami nem stimmel. Láttam már sárga nyákosat, fekete nyákosat, 16 és 32 gigabájtosat, van N101 és N101 II... mind más, mégis ugyanaz a leírás van hozzájuk. Abban biztos vagyok, hogy az első kiadásban nincs olyan szép fényes kijelző, mint a második verzióban, amit én is vettem. Szóval ezeknél a kínai cuccoknál nagyon sok varia van, szóval ahány bolt, annyi kiadású, de egy néven futó cuccot lehet kapni (ez már kicsit sarkított volt :D )

Új hozzászólás Aktív témák