Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
gacsoi
üzenetére
Épp a múlt héten ruháztam be egyre, mert a juronikszban le volt akciózva, 19k-ra. Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekem.. Ár/Érték arányban szerintem verhetetlen.
Mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy átlagjuzernek. Én személy szerint egyedül a bluetooth-t hiányolom belőle, sokszor jönne jól.
Az oprendszere nagyon stabil, egyáltalán nem akad, azt eddig mindössze kétszer sikerült összehoznom, valahogy Angry Birds közben, akkor is csak pár másodpercig. Valószínűleg, mert jópár dolog megvolt már nyitva.
Illetve még annyit, hogy kamerafronton nem áll a helyzet magaslatán. A hátlapján nincs kamera, sajnos, elöl viszont igen, de elég gyengusz.Most nézem, hogy aTab7G -t, írtál, én sima 7-et vettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX