- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
válasz
Guszty81 #24306 üzenetére
Igen, azon én is aggódtam, hogy más a plusszocska be fog-e zavarni, de végül nem lett belőle probléma, nem változtattam.
Az én problémám az volt, hogy nem olvastam át rendesen, és nem tudtam még fizetésnél kiválasztani a mobile fizetést, utána olvastam, hogy az edigitalos profilba bele kell írni a címem és a telefonszámom.Volt egy oldal a rendelés után, ami kb 5 secenként újratöltötte magát automatikusan, ott volt egy sárga gomb, hogy "fizetés mobil mastercardal" vagy valami ehhez hasonló, arra kattintottam és jött a telóban az ablak. Miután rámentem a payre az is abbahagyta az újratöltögetést.
Egyébként szerintem, hogy ha látszik, hogy levonták a pénzt (pl otp-s sms) akkor az edigitalban sem g**izhetnek veled, az a pénz nem tűnhet csak úgy el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest